15 december

Nu blev det ett sånt där stort och långt hopp igen mellan inläggen. skärpning!
Jag har varit sjuk nu sen i söndags och nu är jag trött på det!, Trött på att gå hemma och inte göra något, trött på att snyta mig, trött på att hosta och jävligt trött på att knarka halstabletter och nässpray!
Så nu får det vara nog, imorgon tar jag mig i kragen och går till skolan och försöker få ett g på svenska provet.
Nu stter jag och väntar på att mamma ska ringa, dom är på utvecklingssamtal på Linus skola, gud vad jag inte saknar det!
Hoppas att hon kan hämta mig så jag slipper vara ute i kylan mer än nödvändigt, jag ska nämligen hem till mamma och baka julgodis med henne, mysigt!
Sen får jag väl läsa på svenskan lite innan jag somnar, hmm.

/Sandra

9 december

fan vilken dag säger jag bara! Har aldrig innan blivit sur och besviken för att ett prov har ställts in, men idag blev jag det. Satt uppe as länge iger kväll och pluggade och så när jag går till bussen imorse får jag ett sms av Felicia som säger att svenskan är inställd pga att fröken har fått vinterkräksjukan. ÅH så arg jag blev.
Klart att det va skönt att sova mera, men när man för en gångs skull var förberedd? Aja,
Ska tvätta snart och sen blir det pizza! Måste ju prova pizzerian som ligger så nära och se om den är god, senare ikväll blir det självklart att kolla på paradise! Slut nästa vecka ju, vad ska man kolla på då??

/Sandra

8 december (2)

Har pluggat på det där nedrans svenskaprovet sen klockan fem nu. Och det känns som att jag fortfarande kan lika mycket som jag kunde innan, ganska meningslös insats käns det som.
Men nu ger jag fan i mig upp, och keramikprover får jag plugga på imorgon på projekt tiden. Gör inget vettigt då iallafall.
Köket ser förövrigt ut som ett enda bombnedslag, men det tänker jag inte ens röra. Inte min uppgift.
Nu säger jag godnatt istället, eller får väl vänta på att Kricka tar sig här ifrån, sen blir det sängen så det dundrar om det!

/Sandra

8 december

Ja.. jag vet, dålig uppdatering. Men till mitt försvar så har jag faktiskt mycket i skolan, även fast jag inte har engagerat mig lika mycket som jag borde, och så har jag även flyttat.
Jag och Philip bor nu tillsammans på Lindövägen i en mysig liten etta, och vi stormtrivs! Förutom att han surar lite över att jag vill ha kvar en garderob så jag kan hänga in lite kläder och även ha som förvaring då han hellre vill ha ett datorbord.. Vad prioriterar man?

Så är det iallafall, ska försöka uppdatera mera! Nu blir det plugg hela kvällen då jag har två prov imorgon, ett på fredag och även en inlämning på tisdag. Inte alls kul!

/Sandra


RSS 2.0